Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 2

Bestemming

Vanmorgen kwam collega Anne 3 gevulde potten halen, daar had zij wel een goede bestemming voor (voor één van haar cliënten), leuk! De ene gevuld met een struik gered uit de container zaterdag, één met een aardbeienstek en één met een Ganzerik van de MCD.

Hoe leuk is dat?! En nog leuker dat je dan een foto krijgt vanaf de nieuwe bestemming, dat maakt de boerin nou blij. Nogmaals deze plantencamping is mede mogelijk dankzij de MCD Eck en Wiel en  tuincentrum Nimmerdor.

Verder hebben we vandaag veel heel veel noten geraapt en zo met elkaar gaat dat als een trein en het is nog gezellig ook. Ook hebben we naast de walnoten ook nog hazelnoten geraapt. En nog gekeken naar mini springvormen voor de Proloog, de ideetjes blijven maar komen zo leuk dat enthousiasme.

Post navigation

2 comments on “Bestemming

  1. Leuk hoor die plantencamping.
    Goede gymnastiek dat noten rapen en gelukkig kunnen ze vandaag weer drogen wat de zon komt straks gewoon weer door 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *