Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 1

Sprakeloos

In de wereld vol haat en terreur gebeuren er heel dichtbij huis gewoon nog prachtige dingen. De boerin is er nog steeds van overtuigd dat de liefde zal winnen hoor al is het na alle droevenis in Barcelona soms ver weg.

Even potgrond halen voor de potten en de stekkies (die al planten zijn) van de MCD, bij Nimmerdor. Maar even duurde wat langer want er brak me een plensbui los! Geen probleem gelijk even gezellig bijgekletst in de kas.

Oja de boerin kwam voor potgrond…Hoeveel zakken? Uhm doe maar 5 van 40 liter. Nou die krijg je van ons! Nee joh! Als de boerin dat had geweten had ze hooguit het getal 2 genoemd

Reinie en Johan hadden het verhaal van de recente potten schenking gelezen en willen ook graag een bijdrage leveren. Hoe lief!! Er valt dus weer heel wat weg te geven aan planten voor mensen die hier eigenlijk nauwelijks of geen budget voor hebben. Dus weten jullie iemand schroom niet! Met deze fleurige potten brengen we we kleur in het leven van wie dan ook.

Ook is de graslelie (kamerplant) enorm veel stekken aan het produceren net als de Aloe Vera. Dus ook die gaan in de gift.

Post navigation

One comment on “Sprakeloos

  1. Geweldig zeg……..ik zou zeggen, laat de stekjes in liefde en vreugde groeien 🙂 en straks met liefde en vreugde weggeven

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *