Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 3

Next

Loopt Suus alweer een stukje beter, de zweer is opengebroken..Zit de volgende alweer in de lappenmand. Silje had een echte off day. De boerin zag het vanmorgen al.

Dus Silje mocht vandaag niet buitenspelen. Een diabeetje met schommelende waardes en buiten spelen is gewoon geen veilige combi! De boerin heeft haar vanmorgen lekker vertroeteld. Vanmiddag ging het al weer iets beter. En nu zo rond de klok van 21:00 uur is ze weer aardig stabiel.

We merken wel dat ze deze herfst en winter en in het kwakkelende voorjaar een aardig jasje heeft uitgedaan. Dus een paar lekkere zomerse weken zijn net als voor Suus en Nikki ook voor Silje een must!

Dus hup zomertje zet m op!! Zullen alle vakantiegangers in eigen land het ook zeker mee eens zijn,

Post navigation

3 comments on “Next

  1. Oh jeetje, jullie zitten wel erg in de lappenmand,
    wat erg voor haar… een van mijn hondjes gijssie, had ook diabetes… afschuwelijk… wat een énorme zorgen rusten er dan op je schouders,
    Over hoefzweer ben ik gaan lezen… amaai da’s ook erg heftig, ben blij voor Suus dat het opengebroken is, mag ze dan in de Biotex om het schoon te trekken?

    heel veel sterkte samen hoor,

  2. Gelukkig dat het weer wat beter gaat met iedereen. Komende week wordt weer beter weer voorspeld. Ik kan Epke ook blijven borstelen, er blijft haar af komen met deze wisselende temperaturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *