Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 2

Hibiscus

Eigenlijk staat ze helemaal niet op de meest ideale plek. Kleigrond is ook niet je van het zeker niet bij droogte maar toch….. Ze staat prachtig te bloeien deze Hibiscus, mooi mooi.

Nu het al iets minder met de uitbundige kleuren in de hommeltuin wordt is de Hibiscus zeker een leuke aanvulling zo naar september toe. Al heeft de boerin nog lang geen zin in de herfst! Eerst nog maar een heerlijke nazomer de indian summer.

Op het terras van de woonkeuken knipte de boerin vandaag een prachtige bos munt, die groeit daar fantastisch in de grote kuipen. Voor op de bar bij de Proloog. Niks geen lange weg af te leggen gewoon boven knippen en beneden in een theeglas haha verser kan niet!

Vanavond een heerlijk moestuinsoepje gegeten, Er waren veel tomaten en aubergines rijp, er liggen nog heerlijke knoflookbollen en uien. Kikkererwten erbij en creme fraiche, heerlijk. Wat schapenkaas eroverheen raspen, voedzaam!

Post navigation

2 comments on “Hibiscus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *