Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 1

HerfstAnemoon

Veel plannen had de boerin voor vandaag. Maar het werd bed/ligbed en nee niet om heerlijk te zonnen. Zeer pijnlijke rug door een aanval van dat monster wat reuma heet. Niet grappig en al helemaal niet grappig dat alleen rust helpt.

Gelukkig valt er altijd wel iets te zien en van te genieten vanaf het ligbed. Zo kwam vandaag deze mooie herfstanemoon uit de knop. Plaatje toch.

Kippendames die gezellig komen buurten bij het ligbed net als de doggies en de poezen. Dus nee wat aandacht betreft geen klagen. En blijven denken ik had dit en dit en dit kunnen doen en arme tuinders die niet konden komen..heeft geen zin het is zoals het is. Er maar aan toe geven is de enige remedie en ach als dan ook de zon nog schijnt is het best wel aangenaam voor een paar uurtjes.

Heb de dokter beloofd niet te gaan wandelen, niet te gaan sjouwen gewoon even niks, vooruit!

Post navigation

One comment on “HerfstAnemoon

  1. Geluk bij een ongeluk noemen ze dat, ondanks de pijn toch genieten van je omgeving op ook nog eens een tropische dag. Hoop dat je snel op zult knappen xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *