Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 2

Hartendief

De boerin wist het al! Maar vandaag zijn Marije, Rick, Honorée en Manon ook overtuigd. Ook zij zijn er van overtuigd dat moestuin Mees een ware hartendief is.

Zo’n echte Cupido met een pijl…..

Marije ging zelfs voor deze eerste ontmoeting met haar sandalen door het natte gras en ze zou het zo weer doen!

natgras

En verder kon Rick het dak op! Ja echt om vijgen te plukken want die Vijg die is inmiddels reuze en wat een geweldige oogst. De eerste verse vijgen hebben we al op met geitenkaas uit de oven nomnomnom al zou Manon dat niet zo snel zelf maken hahaha.

dakop

Plukte Rick en Honorée nog een grote mand vol pruimen en onze jam-maakster komt ze morgen alweer halen, super! Heeft Manon dozen klein gemaakt en was Marije de kapster van Dirk. De ochtend vloog weer voorbij.

Post navigation

2 comments on “Hartendief

  1. Wat een hoop activiteit weer en zo te zien heeft Rick geen hoogtevrees. Ik moet zeggen dat Mees er erg goed uitziet en dat komt vast door al dat lekker wat hij/zij af en toe komt halen en de nodige kroeltjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *