Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 3

Barcelona

Het was even stil….Maar zo uit het niets zijn er weer teveel onschuldige mensen in Barcelona getroffen. Je zult daar lopen op de Ramblas. Genietend van je welverdiende vakantie. Of als inwoner van deze imposante stad.

Het blijft keer op keer afschuwelijk de eerste meldingen van alweer een (terroristische) aanslag. Abrupt uit het leven weggerukt worden. De angst die toch weer oplaait.. De mensen die achterblijven vol vragen en een hart vol verdriet.

Weer even veilig in een doosje willen kruipen.

Waar moet het toch heen op deze aardkloot vol haat? Vol dierenleed en andere afschuwelijk berichten. Zullen we ermee stoppen om deze mooie aarde te verwoesten? Gewoon samen delen, gelukkig zijn en respectvol genieten? Geen oorlog maar vrede?

Post navigation

3 comments on “Barcelona

  1. ja graag, en wel nu,
    maar ik vrees dat er een verandering in de wereld heeft plaatsgevonden die onomkeerbaar is…
    akelige dingen om mee te maken, ik wil ook wel een doosje om me in te verschuilen soms, er zijn nog wel heel veel mooie vreedzame plekken.. de drukte.. die zoek ik niet meer op,
    prachtige foto van Oscar in zijn doos 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *