Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 2

Super

Dat je door de MCD supermarkt loopt en de manager vraagt of je het restant gekleurde potten ook nog kunt gebruiken? Nou en of! Want weten jullie die kleine takjes nog, die er meer dood dan levend uitzagen?

Een groot aantal zijn aangeslagen en dus Vlinderstruiken (de meeste) in wording. En die kunnen nu al wel in zo’n mooie gekleurde pot. De boerin heeft er ook al een aantal weggegeven aan mensen die geen budget hebben om hun tuin op te fleuren. In de kleine emmertjes gaan nu stekjes van de graslelie en zaailingen van nog een kamerplant, de Coleus. Ook allemaal om weg te geven.

En ken jij nou iemand die ook geen budget voor een Vlinderstruik in wording heeft? En jij of die persoon zelf (of een goed doel) kan m komen halen in Ingen of Amerongen laat dan gerust een berichtje achter.

Want van mooie vlinders in je tuin wordt toch iedereen blij?

dagpauwoog

Op één van de oudere Vlinderstruiken zat deze mooie dagpauwoog.

Post navigation

2 comments on “Super

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *