Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 1

Koken

Vanmorgen eerst een mooi bosje bloemen geplukt, Munt geknipt en een schaal pruimen mee. Bepakt en bezakt ging de boerin dus de pont over.

Bosje bloemen voor op de bar, Munt de koeling in voor heerlijke verse Muntthee en een schaal pruimen voor de deelnemers van de Rapha-ride. Viel in goede aarde, mooi want ze zijn heerlijk die pruimen zo vers van de boom.

Toen door naar de woonkeuken en eenmaal thuis een berg uien, knoflook en 6 kilo tomaten “slachten” verse kruiden knippen en koken maar. Een heerlijke tomatensaus voor de pasta. Morgen dus weer een fietsevenement in de Proloog. En 32 pasta-eters.

pastasaus

Het ruikt inmiddels heerlijk in de keuken van de boerin en de wielrenner, nomnom.

Post navigation

One comment on “Koken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *