Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 2

SummerTime

De langste dag vandaag met heerlijke zomerse temperaturen. Een echte heerlijke lange eerste zomeravond dus. Zo’n lekkere lome zomerse dag. Lekker lang licht en lekker lang warm het koelt af tot 20 graden zeggen ze.

Hippie laat zien hoe je met dit soort tropische dagen om moet gaan…..Easy peacy relaxy. Niet te druk maken lekker genieten, go with the flow. De boerin is de enige die door de dag stuitert, hoe warmer hoe beter. De rest ligt en kijkt naar de boerin, zucht nog eens neemt een slok water en draait zich om..

Lekker buffelen in de moestuin, zalig! Beetje de sproeier verzetten en dat soort zaken. Fruit plukken, nog een keer het modderbad bij de dames Knor aanvullen.. Oja en nog een nieuwe ronde Sla en Andijvie zaaien.

Post navigation

2 comments on “SummerTime

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *