Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 1

MoestuinMaandag

De Peultjes kunnen bijna geoogst, smullen maar. Lekker in de wok. In het bonen-bed vanmiddag alle grassprieten weer verwijderd en een enkele brandnetel.

Oh en kijk die kolen nou…..die plantjes groeien als kool en de dropplant in het kolen-bed lijkt tot nu toe een suc6, fijn! Rupsjes nooitgenoeg hebben in de hommeltuin volop voedsel. Morgen maar weer even het één en ander zaaien in de kas om weer in de moestuin te zetten. Ook een aantal pompoenzaailingen mogen in de moestuin.

Rode Kool

Vandaag was er in de Proloog ook weer van alles te beleven een hele grote toertocht van de Driebergse toerclub had een stop bij de Proloog. Super leuk! En mijn look-a-like kwam vrijwillig haar benen onder de bibs vandaan serveren, wat zal Feline slaaaaaapen vannacht!

 

Post navigation

One comment on “MoestuinMaandag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.