Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 3

Verse Munt

Jaaaa het groeit weer! Onze bonte verzameling van Munt-planten. Dus niks geen theezakje maar verse Munt! De boerin heeft een mede-munt-liefhebster.

Marije is er ook dol op en kreeg gelijk een paar stekjes mee van de chocolademunt, appelmunt, aardbeienmunt en de dropplant. Manon vraagt of er ook cola-munt is….hihi. Maar na wat dollen blijkt er een Cola-plant te bestaan, die gaan we dus bestellen!

En we zijn begonnen met een hele leuke actie. Dat wil zeggen met de voorbereidingen ervan. Ideaal de tray waar de stekkies van de MCD inzaten is hiervoor perfect te hergebruiken. De dames en de boerin kijken al uit naar het vervolg van deze actie waar we snel op terug gaan komen.

actie

En……..vanaf morgenavond hebben we een bekende tuinder in ons midden! Woensdag 3 mei om 21:30 uur komt Rick in hotel syndroom bij die super toffe Johnny de Mol. De wens van Rick is in vervulling gegaan WHOOPWHOOP! Kijken dus.

 

Post navigation

3 comments on “Verse Munt

  1. wow… als jOhnny voorbij komt, gaat de boerederij het nóg drukker krijgen 🙂 geweldig,
    muntthee, dat ga ik ook zetten, heb ‘m in de tuin..❤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *