Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 1

BoomPioen

Ze ruiken zo heerlijk en zijn ook nog eens imposant, de Boompioen. Niet te verwarren met de Pioenroos. Maar zet ze niet binnen op een vaas hoor, of je moet van zeer sterke parfumlucht houden…

Vanmiddag ook nog een bessenstruik verplaatst. Deze stond in een houten ton op d oprit maar tegen die ton zijn inmiddels misschien wel 5 auto’s aan gereden die de dam op of afreden. Of waardeloze bestuurders of de boerin had m wel heel ongelukkig geplaatst. Hoe dan ook…..Ton kaduuk en de bessenstruik nu veilig in de moestuin.

bes

En morgen komen er bij de Proloog zeker 2000 wielrenners langs/aan van de Classico Giro Utrecht dus hielp de boerin nog even dranghekken en kramen plaatsen vanmorgen voor ze naar de woonkeuken ging. Morgen dus Frits de camera ook weer mee, tof!

 

Post navigation

One comment on “BoomPioen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.