Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 6

Stekkies MCD

Zoals beloofd mocht de boerin de overige “stekkies” van de actie op komen halen bij supermarkt de MCD. Rob Merkelbach de filiaalmanager had gewoon 133 stekkies voor ons!

Beetje sprakeloos was de boerin wel, zeker toen Rob ook nog een zak potgrond ging halen en een doos vol gekleurde emmertjes. Waanzinnig! De stekkies hadden zelfs nog water gehad van Amber. Om blij van te worden zoveel medewerking. Éénmaal thuis gelijk de stekkies in grote kratten met mest en potgrond gezet en lekker warm in de muurkasjes.

stekkies

Het lijkt nu een krat vol zielige bijna dode stekkies maar let maar op, veel zullen aanslaan. Dat zag de boerin ook met de stekkies die ze via de spaarkaarten heeft opgehaald.

Helaas geen tuinders om te helpen deze dag, maar gelukkig wel de trouwste tuinbulldog ever, Oscar!

Oscar

MCD Eck en Wiel, reuze bedankt. De boerin hoopt dat we vele stekkies tot mooie bloeiende struiken kunnen opkweken en die kunnen we dan uitdelen aan de mensen waarbij een mooie struik nou net niet in het budget past. Hoop dat we zo samen heel wat mensen blij mogen maken, wordt vervolgd….

Post navigation

6 comments on “Stekkies MCD

  1. Amen girl!He does still take my breath away–especially when I allow the reality of His love for me to really sink in.And I am experiencing a little of the busy as my case gets really close to its court date.But I am plugging away at my paper work…got to hand something into the judge.

  2. a lot of stuff I’ve been feeling inside (but doesn’t always pass through my PR team!!!!!) Are you healthy? Let’s make a vow to live life to it’s fullest in 2012 and dance freely to the beat of our own drums! Love, MariaAnd thank ALL OF YOU for your words of encouragement. You all make me keep on keeping on!

  3. your post is so inspiring. My husband and soul mate for 21 years joined our creator just last month. So painful, but i kept on thanking God for those memorable years that I lived a very meaningful life with someone to whom I seemingly found the other half of myself.[]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *