Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 12

Loopmaaier

Het is toch een loopmaaier geworden een oranje uiteraard en de boerin is er mega content mee. Niks zitten en hobbelen maar lopen, lopen is goed voor een mens!

De zitmaaier is nu een tractor-tje, want dat vindt de wielrenner veel te leuk. En inderdaad handig tijdens de appel en perenpluk. Aanhangertje erachter die erbij hoort, kisten erop en gaan! En ook Pip is blij dat de zitmaaier nu zonder maaiblad terug is haha

zitmaaier

Vanmiddag brak de zon door en werd het nog heerlijk weer. Dus lekker gemaaid en brandnetels getrokken. Nog aardbeien geplant.

Ook nog naar de supermarkt geweest om over de stekkies te babbelen. Alles wat er volgende week over is mogen wij gaan opkweken voor mensen met een smalle beurs, whoopwhoop. en zo grappig de boerin liep de winkel uit met de boodschappen komt er één van de kassières aangerend met nog een stapel volle spaarkaarten. De manager had de mail laten lezen en dat vond ze zo’n goed idee dat ze vond dat ik nu al zoveel mogelijk goede stekkies moest meenemen, LIEF!

Post navigation

12 comments on “Loopmaaier

  1. Kijk Pip parmantig zitten 😉 Blij met de zitmaaier en dat ie mag blijven.
    Lief hoor van de supermarktmeneer.

    • tudo isso é fruto do que vc plantou lio0nna&#823d; vc merece tudo de melhor, e o mais lindo de tudo isso é que o maridão apoia vc né? sempre está presente, acho lindo isso *–* []

  2. Mahommet pour tout l’univers ??? C’est bien présomptueux. Et si de chers petits bonhommes verts débarquent, je crois bien que c’est la 1ere fois qu’ils en entendront parler …Par ailleurs, avanc JC il n’y avait pas de « chrétiens ». Reprenez vos cours d’histoire.

  3. We never limited our kids computer time. It doesn’t seem to have impacted their ability to enjoy life away from the Interwebs. Today as teens, both are competitive athletes, both are fine academically, and both are fine socially. Well, my son is a bit of the stereotyped sci-fi geek, but I don’t have any problem with that!

  4. Wow, this is so right it’s stunning.I’ve often wondered and struggled to keep my blog afloat on fresh ideas that no one else has yet had – and I sometimes wonder if it’s worth the fight.But then I remember how much I love blogging, and I remember that I’m doing it for me and no one else (even if I do consider myself a writer, because I have four years at uni before I’ll even think about going professional), and I smile, and type. :)xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *