Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 1

Koningstulpen

Wat zijn ze mooi hè?! Helemaal de kleur van de boerin. En met koningsdag in het vizier zijn ze helemaal prachtig.

Toch een voordeel dat het niet warm is zo staan de tulpen en zelfs de narcissen nog lekker lang in de tuin. Verder staat alles toch wel aardig stil qua bloei en groei. En….zucht, de aardbeienplanten in de moestuin zijn weer getopt door de konijnen. Dus mooie klus voor aanstaande dinsdag, gaas tegen het hekwerk aan rondom de moestuin.

Hippiehaar

En…..zondag kappersdag voor Hippie. Ze mocht weer op tafel en is weer mooi geborsteld en gekamt en oei wat kwam er een hoop vanaf. Half mei kan ze pas terecht om geplukt te worden bij een trimsalon in Leersum. In Amerongen pas in juni.

Post navigation

One comment on “Koningstulpen

  1. Prachtige tulpen.
    De konijnen hebben weer lol gehad 🙂
    Losse haartjes zijn weer goed voor de vogels, ik bewaar ze hier van Epke ook altijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *