Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 13

Knus

Tot vorige week kwam je binnen in een koude kille gang als je in Amerongen naar het theater ging. En het theater is de buurvrouw van de Proloog ze zitten onder één dak.

Dat moet anders dus werden er meerdere koppen bij elkaar gestoken en zijn er weer prachtige verbindingen gelegd. De plaatselijke kringloopwinkel Goed Zo heeft de hal nu heel knus ingericht. Gelijk een warm welkom als je nu van de Proloog door de hal naar het theater stapt.

En het mooie is…..Alles is ook nog gewoon te koop! En zo kan de kringloop meer meubels tentoonstellen en is de hal omgetoverd.

Van dit soort verbindingen wordt de boerin dus instant blij!

Post navigation

13 comments on “Knus

    • let’s say things were lost in tr3i.latnon&#82a0;srudeness & speaking in a condescending tone is pretty universal. So far each time I’ve dine out, my impression of Vancouver dining customer service is becoming good to blah

  1. I believe you will find that .243 is not allowed for whitetails in Indiana. Deer must be taked with a shotgun, or with a rifle in a handgun cartridge, which is listed in the book. (currently .45 Colt, .44 Mag, .357 Mag, AFAIK)

  2. Delonte West, at any price, is the opposite of low risk/high reward. Pretty sure the Mavs feel the same way since they’re waiving him for disrupting their locker room.

  3. Freedom of movement is great. But here in California, 40% of immigrant families are on welfare. Immigration is not a boon to us. California is is a bankrupt state in the process of becoming a third world country. Welfare and open borders just don’t mix.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *