Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 2

Dag lieve Bart

Poeh dat viel niet mee…De boerin dacht 8 jaar maar Bernadette is van de jaartallen en het blijkt dus krap 10 jaar!

Een krappe 1o jaar Bart als tuinder en vandaag vloog hij uit! Naar de bibliotheek in Amerongen, betere kracht is er niet!! Dag lieve Bart we gaan je inzet en je humor ontzettend missen! Gelukkig ziet de boerin je nog in de woonkeuken.

Leuk Bernadette en Bas dat jullie bij deze bijzondere uitzwaai waren en op het feestje van de boerin. Een ochtend met veel lach momenten en heerlijke koeken gebakken door Rick en een beetje hulp van Bernadette. De zon en gezelligheid op het pipjesterras, mooi mooi..

De boerin is ook nog schandalig verwend met kadootjes poeh zeg….. Dankjulliewel Bart, Rick, Bernadette, Bas, Marije, Manon en Joey XXX

Post navigation

2 comments on “Dag lieve Bart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *