Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 20

Haartjes

Zondags borstel-dag. En dat vindt Hippie helemaal niet erg. Maar ook de vogeltjes niet.

Haartjes gaan in een bloempotje en daar wordt volop uit gepikt, heerlijk nestmateriaal. Net als mos, kijk maar naar deze invliegende Koolmees.

koolmees

Grappig want wederom wordt de Spreeuwenkast dus gekraakt door de familie Koolmees. Dit jaar best veel Spreeuwen maar jammer, woning bezet!

koolmees

Sandra vroeg naar het bakfietsproject, goeie vraag! Van de week nog een prachtige donatie gehad maar we zijn er nog niet. Tijd voor actie! Want wat zou het fijn zijn om nu de auto te kunnen laten staan…

Post navigation

20 comments on “Haartjes

  1. che dire?come al solito arrivo per ultimo, non sono credente e non ci tengo a stare in prima fila…prima o dopo che siaquindi, quindi son contento che cotanto entusiasmo sbocci da qui e che galeotta fu la mosica (mosica si con la O come diceva Totò) mi rimbocco le maniche e se una punta di buona mosica non è venuta fuori fatemi sapere che io ne avrei una bell’è pronta in quel di Bologna per il 22 maggio se non è troppo lontano…che dite si parte?

  2. UJVILÁGREND:Csak még azt szeretném megélni amikor a bibsik munkára fogják a cigányságot. A cigányok meg kirabolják a a bibsiket. 56-ba is a nagyvásártelepre jártunk kajáért, meg a sertésvágóhidra.Igaz 57-be benyújtották a számlát. A vidékiek is hoztak fel kaját, szóval ne félj, kaja az lesz.

  3. made a lot of sense. But, think about this, what if you added a little content? I mean, I dont want to tell you how to run your blog, but what if you added something to maybe get peoples attention? Just like a video or a picture or two to get people excited about what youve got to say. In my opinion, it would make your blog come to life a little bit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.