Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 2

Bloesem

Joehoe…..de eerste fruitbloesem is een feit! En dat maakt de boerin altijd, elk jaar weer happy.

De Abrikoos is de eerste. En dat geef de boom gelijk een sprookjesachtig aanzien. Ook op zo’n grijze dag als vandaag. En met die harde wind denk je toch minstens dat alle blaadjes gelijk gaan vliegen maar dat valt gelukkig mee.

abrikoos

De boerin ging vanmorgen al vroeg aan de wandel. Geen woonkeuken dit w-kend dus ook echt w-kend. Ruim 10 kilometer en daarna de laatste teksten voor het boek geschreven. De achterkant en het epiloog. Spannend hoor! Niet het boek maar wel het hele proces wat nu echt op de wereld gaat komen.

Post navigation

2 comments on “Bloesem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *