Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 4

Aanhaken

Manon is ons haakwonder, die haakt gewoon alles wat ze ziet en hoe fijner hoe leuker zij het vindt. Grappig de boerin is van hoe grover hoe leuker. Naald 12 komt eerst haha

En vandaag kreeg Marije haakles van Manon. Marije haakt een kussen voor op haar terrasstoel en…..talent! Ideaal want Bart heeft bijna weer een prachtige bol getwijnt op het spinnewiel. Super tof om daar (paas)schaapjes van te haken dames, hint hint.

egel

Rick was druk met filmen, vandaag mocht egel Stippel de mooie wereld in, ze is uit haar winterslaap. Daaaag lieve Stippel we hopen je nog vaak even te zien. Oja en eet alle slakken maar op in de moestuin, heerlijke hapjes en en blije boerin!

Post navigation

4 comments on “Aanhaken

  1. Het ga je goed Stippel en uitkijken met o versteken want we willen je graag terugzien. Knap hoor van de dames al dat haakwerk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.