Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 14

Lentekriebels

De boerin weet het….. De winter komt terug.

Maar vandaag waren de lentekriebels lekker aanwezig. De Lathyrus zaden kun je nu vast voor-weken en binnenshuis zaaien. De boerin heeft een hele mooie, de lieveling van koningin Juliana. Deze is ook gekweekt op Soestdijk en heeft al vele prijzen gewonnen. en ze ruikt ook nog eens heerlijk. De laatste zaden uit het zakje. Dus dit jaar zelf de zaden oogsten.

Bregje

Ook Bregje heeft de lentekriebels ze staat heerlijk zonnestralen te vangen. Ook zij en zus Emma zitten vast niet op de terugkerend winter te wachten. Maar de boerin sprak vandaag een fruitboer en voor de fruitbomen is de terugkerende winter juist wel goed. Nou kijk dat is natuurlijk ook wat waard.

knoflook

En de Knoflook die al lekker opkomt die kan ook prima tegen de kou. Die hebben juist de kou nodig. Dus…..de boerin legt de mutsen en warme kleding maar weer vast klaar. Al waren deze lentedagen heerlijk!

Post navigation

14 comments on “Lentekriebels

  1. Ik denk dat niemand nog op een staart winter zit te wachten ook al kan dat nog tot eind maart, begin april aanhouden. IJsheiligen is en blijft 15 mei.

  2. Ik wil nog wel wat winter, vamorgen toen we in de trein naar Den Haag zaten zagen we dikke vlokken sneeuw, maar het wil niet lukken want het was zo weer weg.

  3. Saludos cordiales,Mi consulta es para saber si los créditos emitidos por el infonavit son en UDIS?La segunda consulta seria si se puede cambiar dicho crédito a pesos y como lo suuserei?Pgedo cambiar el plazo de mi Infonavit a un mas corto ya que los de Infonavit no asesoran mucho?Hay crédito infonavit a plazos mas cortos y como podría accesar a ellos?Sin mas por el momento muchas gracias quedo de ti y a tus ordenes gracias

  4. Maju wrote, “Grow up you man (you’re incredibly arrogant and Sinocentric, you should be more balanced and, yes, mature).”How many times have you attacked me with accusations before you ever found out the facts, calmed yourself down and thought about it? Grow up. This message to get well shouldn’t be coming from someone who is a lot younger than you.

  5. I liked the movie a lot too, much more so than I thought I would. There was a lot more of an emo­tional con­nec­tion run­ning through it than the trail­ers and the hype had me think­ing. Best pic­ture of the year? Prob­a­bly not. But a movie worth watch­ing, and learn­ing from. Be true to your­self and your friends, your real friends that is. Jim.

  6. What do you what me to say? Sure the Cardinals have been better than the Cubs the last 100 yrs. Just because a lot of Cubs fans can’t stand them doesn’t mean we are jealous. We have a lot of making up to do, no doubt. If you want to watch the Cardinals in all their glory great.. But don’t come on a Cubs site and expect others to jock the Cards like you seem to do Mr. so called Cubs fan.

  7. I would suggest, Fjordman, that if we Americans truly want a fragmented and disunited unit, destruction of the EU will be a giant step in that direction. A Europe fragmented into many nation states, big and small, fighting and squabbling among each other, setting up border and trade barriers to impede economic growth, "cleansing" each other of remaining ethnic and religious minorities, will be a Europe ripe for the plucking.

  8. June 30, 2012 In order to maximize the impact of an affiliate program, select a firm with a history of significant sales conversions. You are looking for a 1% conversion rate or more. A useful affiliate marketing tip is to seek out a company that frequently creates products.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *