Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 36

Verhuizen

Vandaag is de grote dag….. Vandaag zijn we dus verhuist naar onze nieuwe website hoe tof is dat? Dankjewel Bart de boerin is er echt reuze blij mee. Ook met je vangnetje voor soms wat blonde vragen over wordpress haha

Maar ook Oscar en de poezels gaan verhuizen… 3 blogs bijhouden is best veel en Oscar en de poezels zijn natuurlijk een groot onderdeel van de Tuinderij. Vanaf het nieuwe jaar verhuizen zij hier naar toe op de verjaardag van Oscar. Wat een feest.

Vandaag weer verder aan de schilder zodat de raampjes snel in Mamaloetje kunnen schitteren. Nu dus snel nadenken over de kleur aan de binnenkant. De boerin had ook nog graag de contouren van de nieuwe moestuin uit willen zetten maar de dag vloog weer eens voorbij.

Post navigation

36 comments on “Verhuizen

  1. Dit ziet er gelikt uit zeg …super mooi !!! Gaan we hier verder met genieten van jullie leuke verhaaltjes <3 gr. Henriëtte X

  2. Faxto no seas copion que acaso no tienes cerebro como para escribir tus chingaderas solo ya se que tienes caca en la cabeza pero no mames pu*uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut–ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo PD: KEVIN CHINGA TU MADRE PUTO

  3. I got stuck on “Oil of Olay” too. I even went to the trouble of looking up who created the brand. (It escapes me offhand, but I remember he’s dead.) It wasn’t until I looked at the puzzle again the next day that I twigged to the cities in the theme entries.

  4. Pro Anonymní 4. 7., 6.561. Jak víte, že uniformy jsou přiblblé?2. Své děti můžete dát přece do jiné školy.3. Zapomněl jste, že někteří nenasedají ani do trabantu ani do auta za 2 milióny, ale někteří nasedají do auta za 258 150, jiní jdou pěšky nebo jedou tramvají či autobusem.

  5. Last I checked, Glock was a composite material. There are now composite materials stronger than diamonds (super graphite). What would stop a criminal from printing a gun?

  6. Tão queridos… nunca pensei que respondessem ao meu desafio, pensei que me mandariam ver se o pentelho da Klaudia está a crescer.Diverti-me muito, obrigada.Beijo sexy,AnaP.S. Ainda bem que fizeste isto em horário de trabalho, assim não me sinto tão mal, embora o meu caso seja pior, pois foi ao fim da manhã, tu sempre podes invocar que tinhas terminado, estavas mesmo a sair.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *