Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 18

Sien

Gisteren had de boerin niet alleen verdriet om Nina ook Sien de rode kip had het bijna niet gered. De boerin was de ruiten aan het krabben toen ze een enorm gegil hoorde.

Dus nog met de ijskrabber in de ene hand en de telefoon in de andere hand rende de boerin naar achteren. Daar zag ze hoe een buizerd bovenop rode Sien zat met maar 1 doel. De eerste reactie was de telefoon gooien maar gelukkig kwam er eerst een boze gil met woorden die ik hier niet zal herhalen. De buizerd begreep ze en vloog weg! Maar Sien zat klem in het hekwerk en deze berg veren lag ernaast…

dsc_0066-2

Je zou zeggen, dood….. Maar gelukkig Sien heeft het overleefd. En vandaag liep ze weer parmantig rond wel met een kaal getrokken nekje…

Die buizerds zijn een groot probleem, de lieve buuf kip is ook al omgebracht samen met haar andere 3 zussen. Laten ze lekker ratten gaan vangen die grote moordenaars!

Post navigation

18 comments on “Sien

  1. Tineke Bolleboom

    ooooohhh, die buizerd, ze zijn zo mooi maar niet als ze kippen pikken, hier zien we ze ook wel eens draaien dan gaat het konijnen hok dicht, gelukkig loopt Sientje nog rond!

    • oh, that chickpea dish looks so delicious!! my ‘latest’ disaster (and I have many) is coming home from a long day and throwing a pasta dish together as a last resort/there is nothing else in the fridge/I don’t feel like cooking dinner. As I go to the sink to drain the pasta, the pot slips from my hands, causing the strainer to pop over on it’s side while all the pasta runs into the garbage disposal and I stand there swearing and trying not to burn myself. I think we ended up having eggs and toast, which is what I should have done in the first place.

    • If I understand you correct you’re talking about spondylolisis. Which is “the opposite of getting the injury from leaning or bending forward”. If it hurts even when you walk you should consider getting a back brace for maybe a month. If it’s not that bad. You need to get physiotherapy sessions done for 2-3 months which will include TENS, cold, and hot, so relax the spasmed muscles. In the meantime don’t hyperextend you back at all, hang to relax the spine, and do hamstring stretches.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *