Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 4

Rozen

Terwijl het blad van de bomen echt wel begint te verkleuren en te vallen… De meeste zomerbloeiers langzaam ten onder gaan blijven de rozen nog uitbundig bloeien, fijn!
Dit is één van de boerin haar lievelingen, de Nostalgie.
En vanmiddag kwam toch eindelijk de lang verwachte regen, heerlijk je ziet alles in de tuin bijna staan glimlachen.
En wat ruikt het dan gelijk lekker buiten..
Regenfeest….

Post navigation

4 comments on “Rozen

  1. Ik heb even naar je moeten zoeken Es ;o) Maar nu heb je ik dan toch gevonden, haha! Wat een leuke vormgeving heb je, echt weer heel anders en vernieuwend! Die roos… wow!! Volgens mij heb ik um ook. Maar dan heel zielig. Een oud struikje op stam, ooit verkeerd gesnoeid. Dit jaar kwam er dan ook met moeite maar 1 roos aan.. :(. Maar ik blijf hem vertroetelen! Lieve groet!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *