Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 3

Podiumplaatsen

Tsja en dan moet je gaan kiezen terwijl alle inzendingen voor de 1001kracht fantastisch waren.
En de meeste gaan we ook zeker uitvoeren.
Maar we hadden het beloofd we zouden gisteren er 3 uitpikken waarmee we al snel gaan starten.
Op de foto heeft de boerin de 3 winnende inzendingen geprobeerd vast te leggen. En alle 3 zijn uiteraard nummer 1.
De aanschuiftafel in de Proloog. Op een vaste avond wekelijks of één keer per maand. Een lekkere maaltijd voor een lage prijs. Schuif maar aan de tafel is groot genoeg. Samen met Patricia Crompvoets gaan we dit realiseren.
Voor de rolstoelgebruikers in het plaatselijke verzorgingshuis de Ridderhof. Een mooie wandeling met een omweg van de Ridderhof naar de Proloog. Waar de duwers en de senioren een heerlijke kop koffie drinken die de duwers trakteren. Elaine van Gotum gaat voorop en zorgt voor de taart.
Een leeg boek wat een 1001 spreukenboek gaat worden. Je schrijft je lievelingsspreuk erin. Vrolijkheid is gewenst dus je vrolijkt de spreuk op en nummert deze. Vervolgens geef je het boek door. Wanneer er 1001 spreuken in het boek staan komt het 1001 spreukenboek terug naar de Proloog waar iedereen het kan inzien. Samen met Yvet Reijne gaan we dit boek eerdaags Nederland inslingeren.
Geweldig en zo zijn er nog heel veel prachtige ideeën. Het team van de Proloog en de boerin hoeven niet stil te zitten en gaan de wereld mooier maken…. Met jou?

Post navigation

3 comments on “Podiumplaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *