Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 2

Tabaksplant

Jippie de Tabaksplant in bloei!
De boerin kreeg uit het Amerongse wat zaailingen maar die moesten al snel gereanimeerd worden zeg maar…
Maar de inspanningen zijn beloond!
De eerste Tabaksplant staat in bloei..
Wat ontzettend leuk.
In Amerongen is een echte Tabaks-historie. Er staan ook nog verschillende tabaks-schuren.
Er is zelfs een tabaksteeltmuseum.

Post navigation

2 comments on “Tabaksplant

  1. Aparte planten. Tot voor kort had ik ze nog niet eerder gezien. Het leek me zo uitheems. Die van mij heeft een enorme achterstand opgelopen. Of ik m in bloei krijg voordat het seizoen afgelopen is betwijfel ik. Hopelijk kan ik volgend jaar in de herkansing 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *