Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 2

Update uiltjes

Papa en mama steenuil zie ik elke dag….Nou meer elke hele vroege ochtend.
Maar vanuit de kraamkamer was het stil…
De boerin dacht eigenlijk al dat de kleine uitjes op eigen vleugels waren gegaan..
Maar net hoorde ik een bekend geluidje….
En is er iniedergeval nog 1 kleintje veilig in de kraamkamer…

Post navigation

2 comments on “Update uiltjes

  1. Toen ik richting huis reed zat er een uiltje op een paal langs de dijk naar Wijk bij Duurstede. Ik erop af maar mijn telefoon deed alles wat ik niet wilde en fotoklaar ho maar. Na 30 sec (wat best genoeg tijd was voor een mooie foto) gaf uiltje me het nakijken. Zo jammer.

  2. Ze komen vast nog wel terug.
    Mijn kooitje is inmiddels leeg en ik heb er een matrasje van een dikke 1 cm. ( moet een heel karwei geweest zijn ) uitgehaald en schoongemaakt. Fam. koolmees kan volgend jaar in een schoon huisje beginnen 🙂

    Saskia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *