Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 12

Noodreparatie

Een noodreparatie aan de deur van het stalletje van de noodopvangweide…
Jaja het wil wat.
Komt er een opvangertje aan uit de gemeente??
Nou nee of ja een beetje wel..
Onze overbuurtjes gaan helaas verhuizen naar het noorden des lands.
En zij zien het niet zitten omdat ook hun 3 bejaarde tokkies aan te doen.
Dus riep de boerin ze mogen hier wel met pensioen.
Maar de deur was wat verzakt van de villa…
En ja een lik verf is ook weer nodig.
Maar eerst maar de deur repareren en gelukkig kan niemand dat beter dan Joey!
nog even de grasmat kortwieken, dat doet de wielrenner op dit moment..
Verder de laatste rabarber geoogst, Rick en Bart hebben de dames ezel weer geborsteld en gingen daarna met Frank samen, heerlijk kersen plukken. Helaas zijn de meeste kersen gebarsten door de regen…
Maar ook nog een volle mand Morellen die er wel picobello uit zien, werk aan de winkel dus!

Post navigation

12 comments on “Noodreparatie

  1. Let’s do it! Although, I might skip the most important part: the wine. I think my heartache might be severe enough to merit a complete physical turnaround: no junk food, no alcohol- just exercise, healthy eating, and rest.

  2. Love your article, but did you know; 1 can have a tough time comparing two issues, specially, when both of them are fabulous, and confusion is bound to set in whenever you wish to select 1 of them. Comparison between Sony PlayStation 3 and Microsoft Xbox 360 is 1 such job, which is bound to leave you exhausted.

  3. From the in Rosangela plus Joey crew way up, while Rosa should do the many people earthly quests although Joey can each of the exploration so far as your supernatural occurences are worried.Computer system abilitiesIts not necessary to seem significantly to watch the real grounds for this.

  4. c1baThanks Tom. You are too generous and kind!…. I have wrestled with and written about issues related to Religion – its’ use and abuse – a lot over the years and most recently on FB. I was primed. It kind of opened up the flood gates when you asked for comments after raising so many important questions in your piece. [And I didn’t even get to the spiritual questions you raised.]e9

  5. JayDee June 14, 2012 – 9:54 PM I miss sliced bread in Switzerland. And crustless bread that you can easily put in the toaster or sandwich maker. It also annoys me to see the “English toast bread” that is sold in the supermarkets, which is like dry, tasteless cardboard and so packed with preservatives that it keeps for weeks – nothing like REAL English toast bread!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *