Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 10

Happy Rick

Die Rick! De harde werker….
Zo trots op de vorderingen van zijn project, Mamaloetje
Vandaag druk met de wanden en de ramen aan de binnenkant schuren.
Joey zaagde vele latjes voor het plafond.
Bart druk met de plantenstekers en orders voor Gaul.
De boerin dook de hommeltuin in, het is nu droog…
Heerlijke bijna droge ochtend!

Post navigation

10 comments on “Happy Rick

  1. Hallo,super Turnier. Gut organisiert! Nur mit meinen Ergebnissen bin ich nicht zufrieden – aber dafür könnt ihr ja nix! Hab nur noch eine Anmerkung: “WARUM bekommt die Jugend zwei Chancen zur Teilnahme (einmal beim TV Wauwauhügel und einmal bei Diesen)? Würde nämlich auch gerne zweimal die Krehsmeistersciaften spielen! Grüße Senior

  2. Caro Prof, essa predisposição para a agressividade física e verbal não terá a ver com baixos teores de serotonina, prevalente nos adeptos de futebol por razões que ainda se desconhece? …. : )A formação, a educação, a forma como uma pessoa foi criada pode reprimir estes impulsos até certo ponto… mas quando as condições são propícias, as frágeis estratégias de controlo indicivual desaparecem…

  3. Hi this is somewhat of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding knowledge so I wanted to get guidance from someone with experience. Any help would be greatly appreciated!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *