Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 12

Fluitekruid

Pffff het weer is niet om over naar huis te fluiten heh?!
Maar gelukkig staat er volop Fluitekruid, de boerin houdt ervan.
Zo langs de slootkanten en in de bermen, prachtig.
Snel maar wat bossen plukken voor op d buitenvaas en……om mee te verven.
Je zou het niet zeggen maar het geeft een prachtige zacht gele kleur aan de wol.
De 3 tuinders die per fiets zouden komen kregen een vrije dag. Brrrr onweer en op de fiets echt niet.
Nicole kwam met de auto en samen hebben wij houten planken in de Annie Sloan gezet voor de Proloog.
Lekker binnen in de woonkeuken, buiten kwam het kwik niet hoger dan 3 graden…

Post navigation

12 comments on “Fluitekruid

 1. Heee…. Volgens mij staat er bij ons (nog) geen Fluitekruid??
  Morgen eens een wandelingetje met Guinness maken naar het weggetje met slootje waar het normaal gesproken altijd groeit :-))
  Liefs,
  Sandra

 2. Daar zou ik inderdaad geen geel van maken. Doe je het puur van de bloemen of ook de stengels? Heerlijk in de woonkeuken en daar straalde de warmte me tegemoet. Niet alleen van de AGA maar ook van de katten en de gezelligheid 🙂

 3. OnshDeeireT1is episode will finally be aired in the Netherlands, next Friday! Mariska Hargitay is definitely one of the best actresses ever. This episode is shocking, but how she plays the role is amazing.

 4. Every now and then I glance at them and want to re-read them, but then I start to wonder if I'd be able to. I could barely make it through the movie version of Dawn Treader, which was always my favorite. Maybe someday when I run out of good books to read. Or have a kid of my own so I can just focus on the magic again

 5. I really loved this site, it was beautiful! But we did quite a bit of trekking to get to all the various temples, up hills and over rocks. It would be tough for you I think. Though there is the option to stay on flat ground and skip some of the temples. We could take a boat ride on the lake instead.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *