Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 25

Kaarsje

Met de kerst worden er ook veel mensen en dieren gemist….
En voor een ieder die dat gemis herkend hebben de wielrenner, Oscar en de boerin een kaarsje aangestoken aan de Rijn…
Ook voor de mensen die het nu moeilijk hebben en vechten voor hun gezondheid brand dit kaarsje…
Op naar 3e kerstdag dan trekt de boerin haar wandelschoenen aan en loopt de Amsterdam Light Walk met een speciaal doel een missie!

Post navigation

25 comments on “Kaarsje

  1. Arnaud Leparmentier n’écrit pas ici en tant que journaliste avec les attributs de crédibilité qui se rattachent à ce qualificatif mais en tant que personne privée, citoyenne anti-Sarkozy. Son opinion n’a pas plus d’importance que celle des dizaines d’intervenants ici. Et c’est bien la limite de ces « améliorations » versant « blog » du monde.fr )

  2. It is amazing the amount of abuse we take upon ourselves for fear of offending the other. Well I say 'to hell with the other. I must defend myself and family first'.If we continue in the current direction we will become that which we fear, weak and lost.

  3. Hey Colby, I’m sorry about what happened with you + your ex girlfriend, you don’t need somebody who is gonna be pulling you back from what you wanna do and your dreams, instead you need somebody who can trust you and encourage you..

  4. ‘आयुष्यभर आपण एखाद्या सुखासाठी धडपडत असतो, पण ते मिळाल्यावर, अरे यात तर काही विशेष सुख नाही, कशाला आपण या गोष्टीसाठी इतका अट्टाहास केला होता?’ हे अनुभवलंय म्हणूनच मनोमन पटलय . लेख खरंच अंतर्मुख करणारा आहे.

  5. Ich versteh dich gut.Mein Onkel ist vor wenigen Wochen gestorben. Ich trauere um ihn und werd ihn nie vergessen: Er hat uns als Kinder immer riesen Klumpen Kaugummie aus seiner Fabrik mitgebracht. Das bringt mich zum lächeln…Seine Witwe ist glaube ich auch froh, dass das Leiden ein Ende hat. Er litt an beginnender Demenz und hat mitten in der Nacht Herd angeschaltet und gebadet… 🙁

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.