Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 9

BIJzonder

Het nut van vele Helleborussen in de hommeltuin is weer bewezen.
Zo heeft deze Bij op een relatief warme 29 december nog wat te snoepen.
Bijzonder toch om deze vriendjes nu nog tegen te komen…
De sneeuwklokjes staan ook al in de knop en de narcissen al in de bloei.
De boerin houdt haar hart vast als de echte winter nog om de hoek komt kijken.
En ze hebben het aankomend weekeinde al over sneeuwvlokken……

Post navigation

9 comments on “BIJzonder

  1. For fifty years Emma Harte has built an empire in retail sales until it encompasses the globe, but who will wield the power in her absence? She bequeaths her vast holdings and power to her granddaughter Paula McGill Fairley, the grandchild of her lover Paula McGill.Paula must face many enemies, not the least of whom are her own family. A bad marriage ends in disaster and she cannot free herself to find the one true love of her life. The one man who knows her like no other.The book starts slow, recounting some of the previous story, but soon picks up to stand on its own as Paula holds fast to her grandmother’s dream.Nash Black, author of Indie finalists WRITING AS A SMALL BUSINESS and HAINTS.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.