Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 12

Voor Jou

Voor jou!
Een bosje Springbalsemientjes van Bernadette en Rick.
Samen met Bernadette, Rick, Bart en Matthijs heeft de boerin het voorweitje weer helemaal vrij van brandnetels en Springbalsemientjes.
De Springbalsemientjes zijn super tof in de hommeltuin maar een weitje moet groen zijn met gras en hier en daar een boompje.
En wie weet eerdaags meer nieuws over HET weitje……
Daarna hebben we Rozenbottels geplukt om azijn mee te maken en Bart heeft een prachtige bol wol getwijnd op het spinnewiel. Echt fantastisch wat een kleurenpracht!
Marinus beterschap!

Post navigation

12 comments on “Voor Jou

  1. Oi, Rahƒpel.Ãa“timo tema… Falarei também sobre pressão alta e suas relações com ansiedade… e nele também há outros links que ajudarão a esclarecer melhor sobre a pressão alta… Sugiro que também assista o video no link videos.Leonardo.

  2. Referitor la nota de subsol nr. 11: am găsit aceleaÈ™i cifre referitor la numărul de câini omorâți în BraÈ™ov între 2001 – 2009 (20.000) È™i la bugetul alocat pentru aceasta (2 milioane de euro).

  3. Work less hard…if it's made out of fruit, but called butter, it is a prime candidate to be made in the crock pot! Do the simmering down part in there–it'll take longer, but you won't have to stand there and stir. When it's ready, can it. I do apple butter and pear butter in my crockpot, and am about to try apricot butter, as I have 3 entire trees of ripe apricots in my backyard!

  4. Here’s my list.1) Great Big Universe by Satellite Soul – So completely underrated by everyone but me.2) International Anthems for The Human Race by All Star United3) Carried Along by Andrew Peterson4) PFR (Self-Titled)5) Sunny Day by John CoxThat’s my list today anyway.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.