Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 12

Wintermuts

Eergisteren schreef ik al over de fotogenieke Kaardenbol.
Vandaag vastgelegd met een mooie wintermuts op.
Het was prachtig winters weer vandaag, vrieskou met een heerlijk zonnetje. Helaas zat ik een groot gedeelte van de dag binnen op het feest van mijn schoonmoeder.
Een boerin, zitten en binnen en zeker met dit mooie weer is een slechte combinatie!
Dus bij thuiskomst lekker de tuin in met de poezen, Oscar de bulldog en de camera, heerlijk!!

Post navigation

12 comments on “Wintermuts

  1. You need to hang out with the gunner’s mates. A lot of the anti-gun sentiment went away when we were all required to be qualified with hand guns for watch. Or you could look into getting onto your region’s shooting team.*Qualified being a relative term. On an LHA I observed folks shooting into non-skid beneath the targets, yet the gunners mates didn’t even jump in to rectify the situation.

  2. Søren HolmgaardNovember 12, 2012Har lige købe en sonos play 3 til vores køkken og en connect til anlægget i stuen. Der var 3 måneders wimp med. Det virker perfekt, og kan spille på begge enheder uafhængigt af hinanden. Samt på min iPhone med et helt 3 nummer. Kan næsten ikke få armene ned

  3. qaifan:¿Te ha servido de algo estudiar el Talmud o el Zohar?A mí como judío e israelita, esos escritos no me dijeron algo en especial. Si condujeran a la verdad resaltarían a Ha Mashiaj y mi pueblo en su totalidad entonces habría recibido a Yeshúa.FGuttmann.

  4. Dajte nam SRBE da se igramo,da se igramooooo,da se igramoooooooooooo,Dajte nam SRBE da se igramo,da se igramooooo,da se igramoooooooooooo,e jedva cekam da vam damo po tamburi u kvalifikacijama pa da kući ostanete gledati mundijal na TV-u u Brazilu.Dajte nam SRBE da se igramo,da se igramooooo,da se igramoooooooooooo,

  5. I am personally unaware of an LDS blog as expensive as The Economist. I wonder if they’ve properly priced their magazine…For my part, though I detest People, I can admit that my contributions here probably push us more towards People than towards The Economist.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.