Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 5

Spinnen (2)

Hoezeeeee vandaag deel twee! Van de cursus spinnen aangeboden door de beste spinjuf, Marloes.
Eerst weer even oefenen en toen leren twijnen. Bernadette en Annemarie hebben zelfs hun eigen gekleurde merinowol tot een bolletje wol gesponnen. Deze hebben ze in het voorjaar gekleurd met Fluitekruid.
Marinus maakte ondertussen prachtige kleine weefgetouwtjes. En zo kon de eerste gesponnen wol al omgetoverd worden tot een mooi lapje. Bart is gebombardeerd tot chef techniek want die snapt de werking van het spinnewiel al helemaal, top en…. reuze handig!
De weergoden waren ons goed gezind. En zo konden we zelfs in stijl lunchen. Een Italiaans hapje onder de walnotenboom. En aan het einde van de cursus hebben we Marloes bedankt met een echt Tuinderij Ganzert pakket.
De tuinders kunnen nog volop oefenen want Marloes heeft het Louetje laten staan. Sander en Frank hebben veel wol gekaard dus we kunnen vooruit! Ontzettend leuk deze cursus en de mogelijkheden zijn bijna oneindig.
Dankjewel lieve Marloes en dankjewel cursisten voor jullie enthousiaste deelname, top!!!

Post navigation

5 comments on “Spinnen (2)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.