Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 5

Smaak

Nou…..ook ik heb de spin-smaak te pakken hoor! Waar gisteren de tuinders volop aan het oefenen waren daar kroop ik vanmorgen in alle rust eens achter dat wieltje..
De wol van Nikki nog even uitgelegd om te drogen en….vanmiddag zat dit geweldige boek al bij de post.
Ideaal dat bolpuntcom, voor 23:00 uur bestellen is de volgende dag al in huis, yeah!
Marloes had gisteren een stapel boeken mee om in te bladeren en deze sprong er wat mij betreft uit. Handige tips en makkelijk te lezen.
Maar heb niet alleen maar zitten spinnen hoor, de hommeltuin riep ook. En daar heb ik heerlijk in gewerkt. Nog een mand pruimen geplukt en al het schapenwol wat niet bruikbaar is voor het spinnen, op de wolpaden gelegd. Zo gaat er helemaal niets verloren, fijn.

Post navigation

5 comments on “Smaak

  1. Oh oh jij bent me er een ,ik had hem toch ook achter kunnen laten ,alle boeken trouwens ,echt niet aan gedacht alles zo weer in mijn tas gestopt ,das een beetje dom ,maar ging dat spinnen goed en was dat het draadje van je mooie schilderij!!!!!!!

    • nee had nog een bol gesponnen wol liggen ooit gekregen…Maar het spinnen ging best wel aardig na eerst 10 keer klunsen 😉 En joh nu kan ik elke dag lekker bladeren in het boek samen met de tuinders 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.