Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 10

Trots

Lieve tuinders,
Vandaag een blog AAN jullie omdat ik zo ontzettend trots op jullie ben! De wereld zou een voorbeeld mogen nemen aan jullie. Vanmorgen hebben we met elkaar gesproken over de vliegtuigramp en de dag van nationale rouw. Ook jullie denken tevens aan ander leed in de wereld zoals de vluchtelingen in Syrië en het gedonder in de gaza-strook.
Over het leed wat vele kinderen ondergaan, zo oneerlijk, zo triest!
En ook al zijn we het niet altijd met elkaar eens en hebben we andere invalshoeken jullie blijven respectvol naar elkaar. Vanmorgen hebben we ook gesproken over blijven kijken naar geluk en de dingen waar we wel blij van worden.
Onder de notenboom.
Met elkaar…
Nieuwe tuinders worden altijd warm door jullie ontvangen, buitenstaanders kennen we niet. Ieder met een eigen verhaal een eigen verleden en elkaar helpen waar we kunnen. Oog voor elkaar en ook vragen jullie elkaar; hoe is het?
De liefde voor de dieren, jullie zorgen om Bep de bulldog. Het respect voor de natuur.
Jullie zijn een prachtige club mensen!
Liefs Esther

Post navigation

10 comments on “Trots

  1. Super dat in jullie trein iedereen en alleszo goed en fijn bij elkaar past …er stappen er in en ook weer uit …laten de mensen die instappen een zeer goede machinist hebben die ze op de plek brengt waar nodig …een super team zijn jullie dus!!
    Esther je hebt het echt mooi verwoord !
    gr. Henriëtte

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.