Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 4

Tropisch

Dinsdag was het nog fris zomerweer maar vandaag is het tropisch warm. Zelfs de kippen hadden het zwaar. En Opoe helemaal dus deed ik haar pootjes in de regenwater-teil. Dit vond ze heerlijk.
Een paar keer herhaald en op het laatst zelfs even met haar buik op het water. Nog even en ze kan haar zwemdiploma halen 😉
Suusje haar hoefzweer is vannacht eindelijk doorgebroken. Ze had het zwaar en de warme nacht hielp ook niet mee. Vannacht haar been een aantal keer gekoeld met koud water en biotex en dat heeft haar erdoor geholpen. Vandaag liep ze al een stuk beter en was de glans in haar ogen weer terug.

Post navigation

4 comments on “Tropisch

  1. De nostalgische boekjes van Ot en Sien vond ik prachtig maar inmiddels zijn jouw verhalen met prachtige foto's mijn favoriet geworden. Prachtig dat er een echte boerderij (tuinderij Ganzert) bestaat waar dieren en mensen zo liefdevol behandelt worden…..net een sprookje maar dan echt. Ga zo door Esther.
    Rosalyn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *