Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 3

Ezelkar

Tuinder Sander had de vaart erin vandaag! De bodem van de ezelkar in restauratie is nu dicht. (de kar staat op haar kop)
Nog een paar balkjes en een kruis voor de versteviging en dan kan Sander beginnen met het verven, leuk! Het metaalwerk schiet ook al op al denkt tuinder Frank daar zelf anders over *lol*
Tuinder Bart is druk met Gaul-pakketjes en met de grachtenpandjes. Joey is bezig met een bestelling. Een leuk klein zitje van steigerhout voor in een voortuin. Tuinder Frank heeft heel veel bloemen uit de hommeltuin op de foto gezet voor de documentatie bij de zaden die we al aan het oogsten zijn.
Bernadette viert vakantie en heeft er heerlijk weer bij zeg! Annemarie is ziek, beterschap! En Paul had vandaag elders een bijeenkomst.
En een warm welkom voor de nieuwe tuinder Marinus die de eerste dag al vol enthousiasme in de boomgaard aan de slag ging, super!

Post navigation

3 comments on “Ezelkar

  1. Wat is er weer hard gewerkt, jammer dat ik jullie de komende drie en halve maand niet meer elke dag kan volgen maar ik kom regelmatig even buurten hoor, en duimen jullie intussen dat het goed komt met de tocht!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *