Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 4

Plat

Grote papavers ik ben er dol op vooral als ze in de zon staan. Maar deze papaver ligt plat door de regen, zo jammer.
De tuin heeft wel genoeg water gehad maar helaas morgen nog zo’n natte dag en nog kouder ook….
Maar heeft ook een positieve kant zo komen de binnenklusjes ook af. Bart en de nieuwe tuinder hebben de raamlatjes voor de timmerman in de grondverf gezet en Annemarie is druk met nieuwe producten voor de markt van 22 juni.
Een positieve bespreking met Bart en de nieuwe tuinder gehad over een nieuwe activiteit binnen de tuinderij, iets heeeeeeel anders! Logistiek voor een wielervereniging. Een uitbreiding van werkzaamheden en vaardigheden dus. Want niet alleen planten en bloemen groeien maar tuinders ook!

Post navigation

4 comments on “Plat

  1. OK nog 1 dagje regen omdat het moet … maar daarna weer het zonnetje!!
    jammer van de papaver!!
    de pioenrozen zitten nog in knop maar anders lagen ze ook al plat!!
    mooi gezegd van je tuinders!!!! XX

  2. Jammer hé hiwer ook wel bloemen die er onder lijden, ik heb dan zo'n man die gelijk alles eruit gaat knijpen, dus nu veel groen, maar mijn ervaring is inmiddels zo gauw het zonnetje zich weer laat zien ook weer bloemen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *