Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 2

Vink

Kijk die mooie Vink eens lekker smullen van de zaden…. Of is het toch een Keep? Er is vast wel een vogelkenner die het verschil ziet..
Het is zowieso enorm gezellig met allerlei soorten vogels. Smorgens vroeg is vooral het roodborstje actief op het terras, De merels zie ik al volop met nestmateriaal vliegen evenals de pimpelmeesjes en de mussen. De spreeuwen zoeven al in grote zwermen rondom de tuindrij maar ze hebben de nestkast nog niet ontdekt volgens mij..
De televisie is aangesloten, heel luxe in het hommelhuis alleen……was ik de afstandsbediening vergeten mee te nemen bij neef Tim…Maar die komt mijn vader morgen brengen, fijn! Dus dan kan het volgen in de spreeuwenwoning daadwerkelijk beginnen!

Post navigation

2 comments on “Vink

  1. Volgens echtgenoot een vink, een keep heeft meer zwart, maar heerlijk zo te genieten van alles om je heen, er wordt inderdaad al veel gesleept ook hier veel nest materiaal beschikbaar, op naar het broedseizoen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *