Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 10

YEZZ

Ik doe een klein vreugdedansje, doen jullie mee?? Owkeej inhaken dan maar en vooral glimlachen en springen want……
Guusje stond vandaag voor het eerst weer ontspannen -met har oren naar voren- bij de staldeur!
YEZZZZ
Het masseren van haar wond is geen pretje maar ze laat het toe en lijkt het ook nog fijn te vinden. De pus die over haar been naar beneden loopt daar mag ik niet teveel aan poetsen. Waarschijnlijk trekt dit aan haar wond. De gezellige broodjes met antibiotica is ze ook al beu en dan kan ze kan spugen als een lama! Het broodje en al richting mij en dan moet ik rap zijn anders pikken de ganzen het!
Maar een broodje appelmoes met de ab poeder daar zegt ze geen nee tegen. Tenminste vandaag niet haha
Fien het schaap loopt ook beter en is minder bang. dus met hele kleine stapjes lopen we voorzichtig de berg weer op…..
En morgen…….dan ga ik de tuinvogels tellen!

Post navigation

10 comments on “YEZZ

  1. owww prachtige foto zeg, en ik maak een dansje met je mee! Wat fijn dat Guusje weer even bij de staldeuren is gaan staan! The faith is comming back! Broodje met appelmoes erop owww proest zeg, dat hij dat lust! Fijn dat Fien ok minder bang is zeg. Dikke knufff en morgen succes met heel veel vogels tellen ♥

  2. Sterre en cehabo

    goed om te lezen!!! en ook voor Fien!! de massage doet haar wsl goed!!! suk6 ermee morgen een broodje pindakaas???XX

  3. wat een ge-wel-dig nieuws van guusje …gelukkig zeg hopelijk blijft er vooruit gang in zitten en blijft het met Fien ook de goede kant op gaan …ben blij voor jullie dat het toch gaat lukken met veel geduld …dikke knufs uit Volkel XX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *