Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 6

Knabbelen

Annemarie en Bart zijn heel verdrietig en boos! Wat is er toch met Guusje gebeurt? Weten zullen we het waarschijnlijk nooit,,,,Maar de wond zullen we nog lang moeten verzorgen. En het geven van veel liefde en veiligheid..
Guusje maar ook Suus en de schapen zijn dol op wilgentakken. Dus heeft Bart vandaag de kleine italiaanse wilg gesnoeid. Ik zal m morgen nog even mooi knotten. En de dames staan nog steeds lekker te knabbelen. En de bast van d wilg is goed zeker nu voor Guusje en Fien. Ik schreef er al eens eerder over maar in de bast zit het stofje salicyne waar de aspirine van wordt gemaakt. Pijnstillend dus.
Een aantal twijgen zetten we weer in de grond voor nieuwe boompjes.
Verder is Bart bezig geweest met eetbaar hout het weer ordenen en uitzoeken van de stammen. Annemarie maakt een mooi presentje voor Sylvia.
En morgen staan en de hoefsmid en dokter Peter op het programma. Guusje haar hoefjes laten we maar even met rust..Ben heel benieuwd wat dokter Peter van de wond zegt, ik ben er nog niet zo gerust op..

Post navigation

6 comments on “Knabbelen

  1. Sterre en cehabo

    kan me voorstellen dat ze zich rot geschrokken zijn!!! fijn dat ze van de wilgen genieten!!! (bedoel niet Bart en Annemarie) hoop dat dr Peter positief is!!! een fijne avond en rustige nacht!!!XX

  2. Ach die Bart en Annemarie, ik kan me voorstellen dat ze boos zijn , ben ik ook!
    Maar er wordt ook weer lekker gewerkt, gelukkig, ook morgen weer genoeg te doen, hopen dat het zulk lekker weer blijft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *