Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 4

Feest

Feest en wel een heel bijzonder feest! Bjorn die vandaag gewoon 9 jaar is geworden. Toen hij vorig jaar de diagnose kreeg van zijn ernstige hartkwaal en verdrukte slokdarm hadden we dit nooit durven dromen. Op wilskracht wordt meneer gewoon 9 jaar, ongekend! En zie hem eens heerlijk genieten in de zon, zijn allerbeste medicijn.

En wat liggen vreugde en verdriet toch dicht naast elkaar. Want verdrietig zijn we om Guusje, om de verschrikkelijke grote wond! Allereerst willen Berry en ik jullie ontzettend bedanken voor alle lieve berichten via het blog, facebook, mail en de whats app. En die steun hebben we hard nodig want het gaat een lange weg worden. De schrik dat het misschien toch een mens is geweest en vooral het herstel. We hebben haar vandaag zelf geïnjecteerd en haar wond gespoeld en dat valt niet mee bij een wezen waar je zo ontzettend veel van houdt! En dankzij een betrokken lezeres ook naast de celzouten gestart met de homeopathie, dankjewel Rike!

Kip Elisabeth gaat best goed ook zij genoot vandaag buiten in de zon, laat de zon nog maar heel veel schijnen.

Post navigation

4 comments on “Feest

  1. Sterre en cehabo

    mij ook Berna!!!werd er 'snachts wakker van!!! maar ook geweldig dat Bjorn 9 is geworden!!! en het zonnetje scheen speciaal voor de tweeling!!! Go Bjorn GO !!!heel veel sterkte voor Guus!!!XX rustige avon/nacht!!XX

  2. Fin dat het zonnig was, is voor iedereen die genezing nodig heeft goed, jammer dat er zulke krankzinnigen loslopen, hert geeft er voor jullie weer een zorg bij, bang uitgevallen ben je in ieder geval niet, om in de stal bij de ezels te gaan zitten, ik zou 7 kleuren bagger…….
    Strekte met Guus en Bjorn en denk aan jezelf!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *