Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 15

Dokter Peter

Paniek vanmorgen! Guusje de witte ezel een enorme vleeswond een beste winkelhaak.Het vel hing erbij!
Dus gelijk de kliniek gebeld. Dit keer hadden we dokter Peter en een arts in opleiding en een lieve assistente. Hechten! Auw!
We konden de pezen zien zitten brrr
Emmertje schoon water, theedoeken en hechten maar….. Ben dol op handwerken maar dit kon ik slecht aanzien…Mijn arme Guusje. Berry, en de 3 kundige ontfermde zich over Guusje ik nam de lieve Suus in mijn armen pfffff ook zij snapte er niks van.
Een hele klus zo’n wond hechten en wat is de oorzaak? We hebben niks scherps kunnen vinden. Geen uitsteeksel met haar en bloed!
Raar! En ook Fien het grote schaap loopt mank heel vreemd….
De ganzen hebben om 2 uur vannacht veel kabaal gemaakt de overbuurhonden ook….Dus ik heb ook de politie ingeschakeld,,,het voelt niet goed…. De politie en de dierenpolitie nemen het erg serieus, fijn!
Arme Guusje wat een wond. Er komt veel wondvocht uit, er is een klein gedeelte niet gehecht want het vocht moet eruit. 3 dagen zelf antibiotica injecteren en de wond spoelen. Kortom de ziekenboeg is uitgebreid…..

Post navigation

15 comments on “Dokter Peter

 1. Ooo jeeh dat was wel ff schrikken ja en raar dat jullie niets hebben kunnen vinden. Ik krijg er meteen een naar gevoel bij. Brrrr. Brterschap en sterkte. Xxx

 2. Geen woorden voor …vind het zo sneu voor Guusje ..en inderdaad het lijkt verdacht met je verhaal .
  Fijn dat de politie je serieus neemt …dikke beterschaps knuffel …hopelijk gaat de nacht goed voor je ziekenboeg.
  Liefs Henriëtte XXX

 3. Oh lieverd pff wat vreselijk. Ik denk alleen maar aan licht, lieverd zet heel veel wit licht om jullie tuinderij heen om jullie en je lieve dieren te beschermen. Goud licht mag ook of een regenboog aan kleurtjes…
  Een koepel van licht, een cirkel van licht, een pyramide van licht, you name it… Heel veel sterkte en heel veel dikke knuffels!

 4. Arme Guusje, bah ik heb er niet van kunnen slapen, wie doet nou zoiets, ik hoop dat de gek rap gestopt wordt, want als er niets te vinden is moet dit een gek zijn, blijf nou eens met je po……………..enz, ik word zo verdrietig van dit soort daden, bah, geef Guusje maar een extra knuffel en een stevige aai,

 5. Arme Guusje…ik blijf hopen dat jullie toch nog iets vinden wat het veroorzaakt heeft…dat andere scenario is te misselijkmakend!! Kan me goed voorstellen dat de rust even helemaal weg is…dikke knuf! xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *