Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 5

Uitwisseling

Vanmorgen na de dagelijkse dierentaken reed ik over de prachtige dijk naar Theetuin The Happy View in Maurik.
Voor mijn nieuwe “job” ons buigen over een nota voor de Partij voor de Dieren. De eigenaren staan net als ik op de lijst van de gemeente Buren.
Ik bracht een bol knoflook mee voor hun moestuin en ik kreeg een Pittig Potje Peren mee terug, dat is nog eens een leuke uitwisseling!
De Theetuin is een aanrader! En vanaf volgend jaar 29 maart is het seizoen weer geopend. Dus plan je een prachtige fiets, wandel of step-route langs de dijk bij Maurik…ga dan zeker daar even pauzeren. Een biologische kaart en bijna alles uit eigen tuin. En voor de wandelaars onder ons…het Maarten van Rossumpad loopt langs de Theetuin. En mocht je het willen combineren met een bezoekje aan onze Tuinderij dat is natuurlijk altijd mogelijk.
En over wandelen gesproken, de inschrijfdatum voor de kerstwandeling van 14 december is al voorbij maar aanmelden mag nog best hoor! Het wordt gezellig druk. En zoals het er nu uit ziet wordt het een droge wandeldag, jippie!

Post navigation

5 comments on “Uitwisseling

    • en wat fijn dat we een perensaus hebben waar geen KRUMMEL suiker inzit. Puur Conference met een tikkie kaneel. Iets voor jou? We hebben een aardig voorraadje…. Groetjes uit The Happy View 🙂

  1. First of all: The Birth certificATE requirements you listed are NEW. You can't state what may have been required in '61 or even in 2008 when the certificaTION (of live birth) was released.But Second, NOTE that the 2008 release was a certificaTION instead of a certifiCATE.I personally have an OLDER COPY of an official State Department PassPort Application and it is very DEFINITIVE that "FOREIGN" born submit certificaTION's whereas "native" born submit ceTtrfiCAiE's.It appears to have been CHANGED since Obama and is now much less definitive and specific.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *