Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 6

Regen Festive 500 (70)

Regen regen en harde wind geen ideaal fietsweer. Maar gisteren een rustdag en 31 december is het zo. Dus….kilometers maken weer of geen weer. 70 kilometer vandaag en in dit weer vind ik dat een hele prestatie. Achterlicht aan om goed gezien te worden.
En de foto van vandaag, water! Hoe toepasselijk….En water is natuurlijk altijd in beweging. De Rijn staat ook weer wat hoger van het water uit de bergen….Berry heeft aan de overkant gefietst zoals we dat hier noemen..Veenendaal, Zeist…Dus eerst de oversteek met het pontje..
Voor Elisabeth de kip is dit ook geen lekker weer al zit ze hoog en droog in haar hospice maar een zonnetje zou fijner zijn….

Post navigation

6 comments on “Regen Festive 500 (70)

  1. Wow Berry goed van je. Fiets ze vandaag, hopelijk in betere omstandigheden! Ik wilde al bijna zeggen volgende keer moet je dan maar naar Limburg komen, maar wij hebben dan weer veel meer heuvels dus dat is ook hard werken ;).
    Warme groetjes en knuffels van Susan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *