Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 23

Geschenk

Een grote kerstdoos, vol geschenken. Waaronder deze prachtige mobile, voor het hommelhuis.
Voor elke tuinder een hand gemaakt presentje, echt zo ontzettend leuk!
Dankjewel Tineke, ook namens alle tuinders. Ik zal zorgen dat de presentjes op de plaats van bestemming komen.
Vandaag de kortste dag, jippie op naar de langere dagen! En het is ook winter maar het lijkt buiten wel herfst.
Nat en grijs en een hoop wind…..
Niet echt lekker weer om de tuin in te duiken, zucht.

Post navigation

23 comments on “Geschenk

  1. Heerlijk dat het goed komt met de spullen, ik moest wel even slikken toen ik erachter kwam dat ze donderdag al vakantie hadden, maar het komt op zijn plek, geniet lekker van de dagen die weer gaan lengen na vandaag

  2. Both the temperature readings on the LED say “0F”. The rest of the LED display seems to work, and the lights inside the freezer and refrigerator work as does the ice crusher. We just noted the problem; so far the temperatures inside both compartments feel appropriately cold. I haven’t changed the filter in awhile; might that be the cause, or is there something else?

  3. What an awe­some project!As a “new Cana­dian”, I find the cul­tures of the First Nations incred­i­bly fas­ci­nat­ing and it’s good to see them por­tray in a dif­fer­ent light. As I learned, there are a lot of bad stereo­types around.Pho­tog­ra­phy is indeed a great way to ques­tion the dom­i­nant discourse.

  4. My comments about usable range are because I know what an average short ride loop or commute for me is. (30miles each way commute)My concern was with the fact that commute is 75-80mph affair on the freeway and if that shortens the actual range the bike will make it.And on the shifting gears aspect I love big flat torque curves and being able to just drive with the throttle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *