Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 7

Festive 500!!

Ooit van de Festive 500 gehoord?? Ik niet!
Berry wel…
En dit jaar heeft Berry besloten om mee te doen. En op de foto is hij zijn fiets Festive 500 klaar aan het maken voor een inrij-ronde.
Het is een evenement over de hele wereld, georganiseerd door Rapha. Je fietst vanaf de dag voor kerst (morgen dus) tot en met oudejaarsdag 500 kilometer. En over de hele wereld doen dat zo’n 23000 fietsfanaten. En dit jaar is 1 van die 23000 dus Berry!
Ik vind het knap zeker gezien de weersvoorspellingen en de feestdagen..Maar ik juich het toe want blijf vooral in je ritme en in balans. Kerst is geen “vreet”feest….
Einstein had een mooie uitspraak: Life
is like riding a bicycle – in order to keep your balance, you must keep moving. 
En dit wordt dan ook Berry zijn thema voor foto’s onderweg…. Deze foto’s zal ik dan op deze blog plaatsen evenals de gereden kilometers. En heb jij een ludieke foto uitdaging laat dit dan ook vooral weten!
Berry koppelt 2 goede doelen aan zijn festive 500. Uiteraard Warchild waar hij het hele jaar door voor fietst met Gaul en…. onze eigen Stichting Tuinderij Ganzert.
Jullie kunnen Berry steunen om 500 centen te doneren als hij 500 kilometer op de teller heeft staan op 31 december. Je kunt via ons mailadres laten weten als jij dit jaar nog 500 centen over hebt voor een goed doel!
En ik weet uit ervaring dat die steun enorm motiveert, zeker bij slecht weer!

Post navigation

7 comments on “Festive 500!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *